Om Inge-May

Jeg, Inge-May Sandberg Petersen kom til verden som den ældste af en søskendeflok på fire den 13. december 1945. Kirsten, Torben fulgte hurtigt efter og i 1957 kom ”efternøleren” Preben.
Vores far arbejdede på Brede klædefabrik, og vi boede i fabrikkens boliger der havde navne efter byer fabrikanten havde besøgt. Familien boede i Augustenborg, Prag og Basel.

Jeg begyndte på Kongevejens skole i 1952 og da den nye skole i Lundtofte var færdig flyttede næsten hele klassen dertil. Jeg afsluttede skoletiden med realeksamen i 1962.

1. august 1962 begyndte jeg min uddannelse til apoteksassistent på Lyngby Svane Apotek. Denne afsluttedes i 1965. Titlen er nu ændret til farmakonom. Jeg har altid elsket mit arbejde og er i skrivende stund sept. 2006 stadig ansat på apoteket.

I 1965 mødte John og jeg hinanden i Brede idrætshus, og vi giftede os i 1967. Det var dengang der altid gik tre personer til et bryllup!! Sammen fik vi børnene: Thomas født i 1967 & Mette født i 1970.
Thomas er gift med Marianne, og de har fået børnene Freja og Johan.
Mette er bosiddende i Paris og bor sammen med Jean Michel.

John og jeg har en stor vennekreds, og jeg har mange veninder. Her skal særligt nævnes ”Tomatveninderne” der har holdt ved siden 1970.

Politik har altid haft min store interesse. Er medlem af socialdemokratiet.
Jeg har været fagpolitisk engageret som tillidsmand på apoteket, kredsformand for farmakonomer i Københavns kreds nord, medlem af foreningens hovedbestyrelse, medlem af foreningens efteruddannelsesudvalg og er stadig udpeget af foreningen, til medlem af patientklagenævnet. Skolenævnsformand på Lindegårdsskolen var jeg, medens Thomas og Mette gik der.

Digte om barndommen, hverdag, familie, ferie og andet har optaget mig meget i de sidste år. Læser et hav af bøger, når der er tid til det. Elsker samvær og fællesskab med andre mennesker. Ville gerne have tid til at dykke ned i slægtens historie.