Valnødderoulade med flødeskum

250 g sukker
3 æg
125 g mel
1 strøget tsk. bagepulver
1-2 tsk. bagepulver
50-100 g hakkede valnøddekerner
Fyld:
Rå hindbær- eller jordbærmos af ca. 1/2 pakke dybfrosne bær med sukker.
1/4 piskefløde

Pisk æg og sukker til meget tykt og let skum.
Sigt mel, bagepulver og vanillesukker i, og vend det forsigtigt i æggemassen med en ske. Bred dejen ud på en stor papirform i hele bagepladens størrelse. Bøj kanterne godt om og drys valnøddekernerne på dejen. Bag rouladen ved stærk varme 225 grader-250 grader i 7-8 minutter. Vend straks kagen om på sukkerdrysset papir og stryg det varme bagepapir med koldt vand, så det er let at trække af. Læg papiret over kagen igen, til den er afkølet noget. Stryg den så med frugtmosen og fordel flødeskummet på, når kagen er helt kold. Rul så rouladen til den er stor og flot. Kan fryses. Et særligt raffinement er da at skære den i skiver, der er helt iskolde.